Abonneeservice

Welkom op mijnleesmap.nl

Op mijnleesmap.nl kunt u alle wijzigingen doorgeven betreffende uw leesmap abonnement.

U kunt ook bij de veel gestelde vragen kijken.

Coronavirus

De gezondheid en veiligheid van onze abonnees en medewerkers staan voorop en daarom houden we bij Leesmap.nl & Leestafel.nl de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten.

We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten.

Productie en bezorging

De productie en bezorging van leesmappen en tijdschriftpakketten vind plaats door gekwalificeerd personeel. Onze medewerkers houden zich aan de richtlijnen zoals deze door het RIVM zijn uitgebracht op het gebied van preventie en de omgangsmaatregelen t.a.v. Covid-19 virus. Daartoe zijn zij onder andere uitgerust met mondmaskers en dragen zij handschoenen.

Wat kunt u doen als abonnee?

Wij verzoeken u als abonnee om de leesmap de komende weken buiten aan de deur te zetten in een plastic zak om zodoende het aantal contactmomenten voor u maar ook voor onze bezorgers te beperken. Indien u daarnaast contant per week betaald is dit wellicht het moment om per bankmachtiging te gaan betalen. Automatisch betalen kunt u meteen regelen op https://mijn.leesmap.nl/betaalwijze

 

 

PostadresBezorgingServiceAdverteren
leesmap.nl(0183) 56 91 30(0183) 56 91 30(0183) 56 91 40
Postbus 18
4240 CA Arkel   

Bent u reeds abonnee bij Leesmap.nl en wilt u een wijziging doorgeven of is de leesmap niet goed bij u bezorgt dan kunt u gebruik maken van onderstaande formulieren:

Staat uw vraag er niet bij? Kijk dan bij de veel gestelde vragen. U kunt natuurlijk ook contact opnemen via het contactformulier.